Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Нам потрібно забезпечити наших хлопців спочатку всім, а потім будувати решту. Те, що ми донатимо, це гарно, але я хочу, щоби наша країна цим займалася, щоби купляла це у промислових масштабах. Ми сьогодні кажемо, що у хлопців немає дронів, і будуємо дорогу за 2 мільярди гривень», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Тому, на його думку, витрачати сьогодні 28 мільйонів гривень на новий герб для Батьківщини-мати не надто доцільно. Як пояснює експерт, йдеться не про те, що це взагалі зайве, замінити його треба, але не зараз, коли у державі йде війна. Так само, переконаний він, не на часі зараз перекладати бруківку або робити щось таке інше, краще нарешті забезпечити людей бомбосховищами.

«Я за будівництво, тому що я будівельник і я вважаю, що немає у нас іншого шляху, як не відбудувати нашу країну, так скажемо, з нуля. Але вважаю, що це треба робити трошки пізніше», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Зараз же, міркує він, краще було би побудувати бодай 5 госпіталів для наших військових, тому що їх сьогодні немає, герої, які втратили кінцівки, не мають де нормально відновитися. А ці люди, констатує експерт, зараз починають своє життя з нуля, їм потрібно допомагати, от про це потрібно думати, а не про те, як змінити герб.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів про наслідки підриву Кримського мосту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому зернова угода так важлива для країн третього світу.