Про це він розповів на своєму каналі.

«Сьогодні ситуацію, що склалася на фронті, я характеризую як динамічну рівновагу, оскільки відбуваються і наступальні, й оборонні дії з обох боків по лінії фронту. Наші наступають під Бахмутом і в напрямку Бердянська, російські війська намагаються наступати в районі Сватово-Кремінної», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, поки жодній із сторін не вдалося прорвати лінію оборони. Як зазначив Олександр Кочетков, незважаючи на це, ситуація на фронті може різко змінитись, і для цього ще є певний час.

«Є час до кінця серпня, а потім починається осінь, починаються дощі, сльота, бруд. І ця ситуація серйозно заважатиме наступальним діям Збройних сил України», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, що може забезпечити перемогу у війні: «Переможе не той, хто задіє більшу кількість людей».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку: «Буде трохи легше йти у бік Азовського моря».