Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Є класична фраза: ніколи не брешуть так, як під час полювання і під час виборів. Вибори у Сполучених Штатах уже розпочалися. Звісно, ми пам'ятаємо це «треба лише перестати стріляти». Тобто під час виборів пропонують прості засоби вирішення складних проблем, які зазвичай у реальному житті не застосовні. Але люди хочуть вірити, хочуть обманюватися, така людська натура», - пояснює Андрій Золотарьов.

Що ж до Байдена, розмірковує гість програми, то у найближчі 6-8 місяців імовірність завершення війни між Україною та росією або її заморозка дуже висока, оскільки йому треба прийти на вибори із якимись результатами. До того ж, додає експерт, справа не лише у Байдені, а й у демократах, які можуть зазнати тотальної політичної поразки.

Складну ситуацію ми спостерігаємо також зараз, розповідає політолог, у консерваторів у Британії, вони також можуть довго піти в опозицію. Як би там не було, констатує він, більшість виступає за допомогу Україні, але їм не подобається те, що ця допомога відбивається на рівні їхнього добробуту та гаманця.

«Тому я думаю, що 6-9 місяців – це той термін, протягом якого ми ризикуємо отримати перемир'я», - підсумовує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романчук розповів, чи допоможе нова стратегія Україні наздогнати Польщу.

Також Знай.ua писав про те, що Світан розповів про ситуацію на Запорізькому напрямі.