Про це він розповів на своєму каналі.

«У них (росіян – Ред.) чергові червоні лінії, але їм немає чим фактично на це відповісти. Вони зараз воюють і напружують усі свої можливості, які є. У них немає додаткових можливостей, які вони могли б задіяти, щоб якимось чином відповісти на дії НАТО або певних західних країн», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росія постійно погрожує, що дасть жорстку відповідь на поставки озброєння Україні, але насправді в неї просто немає на це ресурсів. Як зазначив Олександр Кочетков, країни й надалі будуть допомагати Україні й надавати все більше озброєння.

«Наприклад, після Великої Британії іншим країнам дещо легше надавати нам ракети. І я, мабуть, не буду здивований, якщо там через певний проміжок часу Німеччина разом з Італією теж будуть постачати ракети», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, що може забезпечити перемогу у війні: «Переможе не той, хто задіє більшу кількість людей».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, яка зараз ситуація на фронті: «Динамічна рівновага».