Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, сьогодні люди при владі в Україні повинні розуміти почерговість того, що вони роблять, на що витрачають кошти, що будують. Зокрема, запитує він, навіщо сьогодні виділяти 100 мільйонів гривень на стадіон, навіщо сьогодні купувати за 5 мільйонів гривень годинники у КМДА, якщо зараз є набагато важливіші проблеми?

«Нам потрібно сьогодні 10 мільярдів гривень для того, аби запустити всі процеси, щоб ми змогли пройти опалювальний сезон наступної зими. А де їх взяти? Тепер питання: нам потрібна дорога у Києві за 7 мільярдів чи варто витратити 10 мільярдів на енергосистему і побудувати всі ці станції? Звісно, друге. Це питання, як каже президент, пріоритетності, що потрібно сьогодні робити», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як він розповідає, сьогодні в Україні є 94 трансформаторні станції, майже половина з них знищена або пошкоджена. Натомість зараз, констатує експерт, виділяють кошти на будівництво доріг замість того, аби подбати про те, аби люди взимку не мерзли у своїх домах. Також експерт зазначає, що був нещодавно у Вишгороді, бачив знищені будинки, варто відбудувати ці квартири передусім, а далі вже виділяти кошти на решту потреб.

«Я вважаю, що сьогодні передусім має бути все для військових, вони повинні бути забезпечені всім, зброєю, похованням, допомогою, квартирами, треба будувати їх, щоб потім їм віддати. От це питання передусім, а потім усе решта, потім фільми, потім будувати мости», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чому республіканці в США хочуть якнайшвидше посадити росію та Україну за стіл переговорів.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи може Туреччина без рф забезпечити зерновий коридор.