Про це він розповів на своєму каналі.

«пригожина посадити чомусь не можуть, не хочуть, ніхто не розуміє цієї гри. Навіть якщо хтось каже, що розуміє, повірте, ніхто не розуміє до кінця, що відбувається між путіним та пригожиним, але ось гіркіна посадити публічно можуть», - розмірковує Дмитро Співак.

Зараз у кремлі, констатує він, починаються якісь події, і гіркін у це все потрапив. На думку експерта, є кілька розвитків подій, перша із яких – це якщо гіркін випадково повіситься в камері, тобто його просто приберуть. Хоча, розмірковує він, це малоймовірний сценарій, гіркіна нема за що вбивати, він може послужити росії, спецслужби знають його характеристики, можливості, тощо.

Тому, впевнений експерт, гіркіна або перевербують із тих, з ким він був, на інших, і він гратиме у гру путіна, шойгу та герасимова, або задіятимуть у якійсь іншій грі. Або ж, констатує він, гіркіна показово посадять років на 8, просто показово, щоб іншим публічним особам у росії не кортіло критикувати путіна.

«Я говорю про це не тому, що це гіркін, а тому, що він ознаменує собою новий етап боротьби кремлівських змій, тарганів, драконів за майбутню російську владу, корону, гроші, вплив на політичні рішення. Хто там виграє, поки не знаю, але те, що путін поки тримає герасимова, шойгу, поки не призначає замість них нікого, говорить про те, що путін поки не втрачає, до його зміщення ще далеко, палацовим кремлівським переворотом не пахне», - пояснює Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кушнір розповіла, хто найбільше постраждає через зупинку зернової угоди.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи спіткає росіян доля піратів Сомалі.