Про це він розповів на своєму каналі.

За словами експерта, ООН підтримуватиме багато хотілок росії, бо їм потрібне українське зерно. А Європі, Заходу, додає він, зерно потрібне для іншого, вони хочуть заробити великі гроші, тому що продовольство – це величезні гроші. До того ж, констатує експерт, не дарма британці говорять про те, що брити сподіваються на Ердогана, який має переконати путіна повернутися у зернову угоду.

«А тому, якщо весь світ різною мірою зацікавлений у відновленні угоди, якщо весь світ не хоче через угоду йти на прямий військовий конфлікт з росіянами, це означає, що в найближчі кілька днів всі ці закриті і відкриті переговори по різних лініях, всі ці комунікації всіх з усіма до чогось приведуть», - стверджує Дмитро Співак.

До того ж, додає він, Ердоган уже каже, що треба відновлювати угоду, і вже в кремлі заговорили, що вони не проти, але треба, щоб були дотримані їхні умови, вже й Гутерріш каже, що треба, щоб дотрималися всіх умов підписаного меморандуму. Тому, переконаний експерт, найближчими днями всі один з одним про щось домовляться, як мінімум щодо «Россільгоспбанку», фрахтування, остаточного розблокування експорту російського продовольства і добрив, можливо, зависне поки що в повітрі питання аміаку.

«Тому зернову угоду відновлять у тому чи іншому вигляді, бо бабло, бабло, бабло і знову бабло, світом правлять гроші, економіка тощо», - констатує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чому республіканці в США хочуть якнайшвидше посадити росію та Україну за стіл переговорів.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, чи будуть в Україні блекаути наступної зими.