Про це вона розповіла у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Хай вони собі там роблять, що вони вважають за потрібне. Питання же в іншому: хтось вважає, що з цими процесами почнеться якась внутрішня боротьба, хтось чекає перевороту в росії, хтось ще чогось чекає», - міркує Олександра Решмеділова.

На її думку, якщо такі внутрішні процеси в російській федерації відволікають їх безпосередньо і знижується інтенсивність протистояння на фронті, тоді це дійсно можна вважати плюсом. Якщо ж говорити, що відбувається самоочищення процесів, пояснює експертка, то всі ці люди на певному етапі були комусь цікаві, а потім перестали влаштовувати, стали не те говорити, не там з’являтися, не до того закликати.

«Загалом усіх цих так званих дітей війни гідра зжере дуже-дуже швидко. Воно не створене для мирних часів. Всі ці гравці або карти в колоді потрібні тільки на період, поки рухається війна. Якщо вони відходять за якихось обставин, це означає, що якісь цикли завершуються. Заарештовано, подальшу долю ми поки не знаємо, але зазвичай таких усіх персонажів просто елементарно потім ліквідовують, їх ніхто ніде не тримає, тому що, по-перше, вони багато знають і можуть багато розказати», - пояснює Олександра Решмеділова.

На її думку, гіркін й так уже багато наговорив, але питання в тому, чи може він бути, наприклад, цінним свідком на трибуналі, що зараз готується. Як підкреслює експертка, і гіркін, і пригожин, і багато інших можуть бути свідками, і в цьому їхня цінність, але інше питання – чи вони доживуть до цього і чи дійде це все до логічного завершення. Окрім цього, додає вона, ще цікавіше, чи будуть притягнені до відповідальності особи, проти яких вони будуть свідчити, адже гіркін та інші – дрібна рибка, а є риба, яку дійсно треба зловити.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кушнір розповіла, хто найбільше постраждає через зупинення зернової угоди.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, чи будуть в Україні блекаути наступної зими.