Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це з тієї серії, що ложечки знайшлися, а осад залишився. Ось як було зі зброєю, CNN зробив опитування щодо того, що американська зброя йде наліво. Можливо, якась частина у тумані війни і розчиняється, це неминуче, щось попадає як трофеї, щось пропадає, але масштабно, партіями… Американці перевірили, нічого кримінального не знайшли», - розповідає Андрій Золотарьов.

За словами експерта, ці вкиди дуже негативно впливають на наші відносини з партнерами. Тим паче, додає він, не варто забувати, що в США закінчується цей фінансовий рік, а в новому все йде до того, що обсяг допомоги Україні уріжуть. Водночас, констатує гість програми, у наших союзників з Європи таких фінансових і військових можливостей немає, щоб допомагати Україні на рівні США.

«Якісь окремі – так, дякую британцям за Storm Shadow, хороші, сучасні, класні ракети, які, до речі, за багатьма показниками перевершують ATACMS, але це такі гомеопатичні дози. 30 танків Challenger - що це стратегічно змінює? Нічого. Це пози для піару, для інформаційних кампаній, але, за великим рахунком, game changer це не стає», - пояснює Андрій Золотарьов.

Також він зазначає, що європейські політики залежать і від громадської думки. Тому, констатує експерт, якщо в Європі буде такий суспільний настрій, що громадяни не хочуть терпіти високі ціни на енергоносії, не хочуть, щоб економіка падала та скочувалась у рецесію, не хочуть допомагати на тлі інформації про зловживання цією допомогою, то, природно, буде якась реакція, і це реакція не на нашу користь.

Популярні новини зараз
Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, чи готова Польща до можливих провокацій вагнерівців.

Також Знай.ua писав про те, що Кириленко розповіла про компенсацію за зруйноване житло.