Про це він розповів на своєму каналі.

За словами експерта, сьогодні в Україні чомусь виникає багато сумнівних тендерів під державні гроші. Зокрема, він говорить про те, що у Біляївці Одеської області хочуть відремонтувати пішохідний перехід за 51 мільйон гривень, а в Черкасах побудувати алею ліхтарів за 1,3 мільйона, а в одному селі Дніпропетровської області щось зробити зі ставком за 61 мільйон гривень.

«Державний бюджет – це наші з вами гроші. Як казала Маргарет Тетчер, не буває бюджетних грошей, є гроші платників податків, але розпоряджається цим держава, ми їх обираємо у владу. Так от саме держава, тим паче під час війни, має забезпечувати Збройні сили всім необхідним, а звичайні люди, меценати, бізнесмени через свої можливості мають допомагати розвиватися культурі, музеям, кінофільмам, ставкам, тощо», - пояснює Дмитро Співак.

До того ж, підкреслює він, зараз триває війна і росіяни щоночі руйнують нашу інфраструктуру, економіка лягає, портова інфраструктура лягає, люди їдуть, роботи немає, бізнес варто, тому не можна красти так, ніби в країні нічого не відбувається.

«І ми з вами дивимось на одну картинку – Арістов на Мальдівах побував. Все, вже не депутат. А решта людей 300 у Мальдіви не виїжджали цього літа? У Монако, на острів Комо та інші пристойні місця, у які ми з вами не можемо виїхати, тому що ми живемо за законом, воєнний стан, чоловіки не мають права виїжджати і таке інше. Джордж Орвелл: усі тварини рівні. І ось одного Арістова зараз зробили сакральною жертвою», - робить висновок Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чи може зменшитись західна допомога після корупційних скандалів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Лупацій розповів, як Україні будувати свій розвиток.