Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не військова кадрова людина, яка все життя провела в тому. Коли я це кажу у військових колах, вони кажуть, що війни виграють бухгалтери і юристи. Я якось запитав, чому, сказали, що кадрові військові передусім закінчуються, тому вам усім треба адаптуватися», - розповідає Олександр Хмара.

Міркуючи над тим, коли і як ми переможемо, зазначає гість програми, потрібно розуміти, що є реальність, а є бажання. І бажаємо ми всі, звісно, констатує він, аби повернувся 1991 рік, цілісність нашої держави, Крим і Донбас, усі тимчасово втрачені території. Сценаріїв втілення цього бажання, зазначає інструктор, багато, але йому здається, що війна затягнеться ще на рік-два, оскільки ворог так просто піде на якісь домовленості, тому ми маємо показати зуби і виконувати свою роботу.

«А решту роботи зроблять там (ред. – Всевишній). Там усе бачать, вони і наведуть порядок у росії. Порядок там – це для мене destroy, вони ж за хаос, хай їх з’їдає. Нас має вогонь зігрівати, а їх має знищувати, палити. На це нам потрібно рік-два», - пояснює Олександр Хмара.

Принагідно гість програми нагадує, що євреїв водили пустелею 40 років, але Україна – ще доволі молода держава, хоч це і не означає, що нам потрібно стільки років. Ні, констатує він, тим не менш, потрібно працювати.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Іванов розповів, як чому високопосадовці не дотримуються законів.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чи повелися африканські лідери на вигадки путіна.