Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не брав участі у бойових діях протягом 8 років з двох причин. Перше – команда, друге – розуміння командування, всієї лінії. Я боюся воювати. Я правду відверто кажу, що боюся йти воювати», - заявляє Олександр Хмара.

Як пояснює гість програми, йдеться не про те, що в бою тебе ніхто не прикриє, якби провести анонімне опитування, то воно би показало 100% довіру до всіх його побратимів. Тим не менш, зазначає він, інше анонімне опитування, яке вони нещодавно провели, показало 95% недовіри до інших речей.

Як пояснює інструктор, силовий блок України – це велика система, ударна одиниця – це батальйон, лінія фронту – динамічна, вона постійно змінюється, навколо розміщуються різні батальйони і найголовніше – це зв’язок. Тобто, констатує він, ліва рука має знати, що робить права, і навпаки.

«Не все у нас виходить робити по вертикальній лінії швидко, це всі знають, поки зверху вниз спуститься чи знизу вверх підніметься... І буває, що ці пробіли впливають на лінію фронту. Я так завуалював, щоб красиво сказати. Буває, що цей зворотній зв’язок, пробіли, можуть чогось вартувати. Тому у мене як у будь-якої нормальної людини є страх деяких абсолютних речей, на які я не можу повпливати. Бояться всі, але хтось робить, хтось не робить», - підсумовує Олександр Хмара.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак повідомив, що Захід зараз намагається всіма силами стримувати БРІКС від розширення.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина прокоментував зміну герба «Батьківщини-матері».