Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«На мою думку, це було шкідливе рішення Міністерства. Чому шкідливе? Тому що професійний спорт – це фантастична конкуренція, це жорстка боротьба, це жорстке протистояння, може, навіть більше, аніж у політиці. Якщо ви, наприклад, просто не їдете, то ви здалися у полон, вас ніхто не згадає», - пояснює Микола Томенко.

За його словами, скандал із Харлан став крапкою. Зокрема, зауважує гість програми, Харлан узагалі жорстко висловилася, вона не просто не потиснула руку, а зробила жорсткий жест, і після дискваліфікації дала інтерв’ю, де сказала, що росіяни – вбивці, які вбивають її народ.

До того ж, нагадує він, публіка, на яку вона виступала, - це Італія, країна не надто проукраїнська, це хитра, прагматична країна, яка не хоче конфліктувати із росією. І тепер, констатує гість програми, на перших шпальтах видань – слова Харлан про вбивства росіян.

«Цей приклад показує, що треба приїжджати, треба вигравати, треба казати. Коли вже виникла якась ситуація, можна там уже відмовитися, наприклад, але не бойкотувати, сидячи вдома. І на це пів року ми витратили. Це треба було мудрості і правильні позиції наших спортсменів, щоб наші великі політики з Міністерства спорту повернулися до цього рішення. Я вважаю, що це перемога, тому що кожного дня ми бачитимемо більше наших людей», - підсумовує Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак повідомив, що Захід зараз намагається всіма силами стримувати БРІКС від розширення.

Також Знай.ua писав про те, що Іваненко розповів, як чому високопосадовці не дотримуються законів.