Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Не все мають робити тільки громадяни, владі треба починати мислити вже категоріями перемоги, що вони будуть робити після перемоги. Навіть в умовах вітальних випробувань Україна стратегує майбутнє, ми думаємо про майбутнє. От зараз Зеленському взяти і створити Міністерство майбутнього», - зазначає Олексій Толкачов.

Принагідно гість програми згадує, як вони їздили після деокупації в Куп’янськ-Вузловий із гуманітарною допомогою і побачили там людей, які не хотіли вертатися в Україну, вони були налаштовані абсолютно проросійськи. Коли вони вже поверталися назад, продовжує експерт, то почали думати, навіщо взагалі допомагати цим людям, це ж вони притягнули сюди російські війська бажанням бути разом із москвою. Тим не менш, констатує футуролог, тоді у цього чітко з’явилася думка, що це наші люди, якщо їм не допомогти, вони ще сильніше проваляться в обійми росіян.

«Ми настільки різноманітні і завдання перед нами стоять настільки масштабні, що місце знайдеться кожному. Треба просто брати, виходити і думати, що я можу зробити», - підкреслює Олексій Толкачов.

Зокрема, розповідає експерт, вони пробивалися через оточення росіян і передавали українцям медикаменти, у Херсоні підтримували майже 700 лежачих хворих під час окупації, примудрялися передавати туди гроші для того, щоб люди купили собі бодай їду, аби не вмерли з голоду, адже це українці, також підтримували партизанські рухи, «Жовту стрічку».

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що путін міг би мати успіх у війні проти України, якби почав її пізніше.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, яка зброя сьогодні прискорить контрнаступ ЗСУ.