Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, дуже правильне рішення ухвалила Литва, коли дала 6 тисячам громадянам російської федерації 3 місяці для того, аби покинути країну. Як він зазначає, це зробили з огляду на можливі провокації, тому він на 100% підтримує цю ініціативу.

«Якісь прямі сутички для нас – це супер, але цього не буде. Це тільки для того, щоб підняти ставки, щоб Євросоюз і Штати примусили нашу країну, Володимира Зеленського і всіх наших політиків, на яких вони можуть тиснути, щоб вони сіли за стіл переговорів», - пояснює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, також не варто розглядати те, що заявами про вагнерівців лукашенко тільки погрожує Заходу, що у разі якихось жорстких обмежень він влаштує Європі безлад. Як він пояснює, насправді ситуація у білорусі не така безхмарна, як вони думають і думають інші люди. Зокрема, констатує експерт, білорусь не вступила у війну з нами тільки тому, що вони чітко зрозуміли, що з першим кроком білоруського солдата на українську землю там почнеться повстання.

«Це гра. Грає путін і грає лукашенко, але вони грають на різних інструментах, тому в такт попасти не можуть, тому у них виходить якась нісенітниця. Я впевнений, що найближчим часом також і лукашенко отримає ордер на арешт, і путін ще інше отримає за вагнерівців, буде ще один ордер на арешт і він буде не останнім. І я впевнений, що найближчим часом у російській федерації ми побачимо серйозні сутички, серйозні внутрішні проблеми, які вони не зможуть виправити, найближчим часом їм обов’язково прийде кінець», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рейтерович розповів, чи нинішня конфігурація парламенту здатна відображати інтереси суспільства.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе про конфлікти України із іншими країнами Східної Європи через зерно.