Про це він розповів на своєму каналі.

«Що це взагалі за зустріч була в Саудівській Аравії? Це була друга частина після вже проведеної зустрічі, яка відбулася у Копенгагені в Данії, вона також була закритою. Для розуміння рівня зустрічі, там були не глави держав, не міністри закордонних справ. Там були радники з національної безпеки та політичні радники», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у Данії було близько 20 країн, і там була переважно коаліція із проукраїнських європейських держав. Як зазначив Борис Тизенгаузен, завдання такого формату зустрічі полягало в тому, щоб підтягнути ключових гравців, які вдають, що не визначилися, до теми війни.

«І вони дотримуються нейтралітету, продовжуючи при цьому торговельно-економічні відносини з росією. І Данія – не найкращий майданчик для того, щоб туди їхали представники, наприклад, Китаю. Тому другу зустріч було вирішено зробити на майданчику, який надала Саудівська Аравія», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе про конфлікти України з іншими країнами Східної Європи через зерно: «Це все роблять росіяни».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, як США намагаються боротися з діяльністю БРІКС: «Вирішили знайти дві слабкі ланки».