Про це вона розповіла на своєму каналі.

«НБУ заявив, що тарифи на окремі комунальні послуги в Україні підвищуватимуться і під час війни, проте суттєве підвищення очікується вже після завершення бойових дій. Як наголошується у звіті, у 2023 році найважливішим фактором стримування інфляції залишається мораторій на підвищення тарифів на окремі послуги ЖКГ», – повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, цей мораторій стосуватиметься газу, гарячої води та опалення. Однак, як зазначила Ельвіра Кириленко, цей мораторій не стосується підвищення тарифів на електроенергію та холодну воду.

«Тому влітку 2023 року, як ми з вами знаємо, тарифи підвищили і на світло для всіх українців, і на воду теж підвищили в деяких регіонах», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, економічний експерт розповів, чи наступної зими в Україні будуть знову блекаути.

Також Знай.ua повідомляв, що Ельвіра Кириленко розповіла, що буде з опалювальним сезоном в Україні: «Пошкодження майже на 30 мільярдів гривень».