Про це він розповів на своєму каналі.

«Україна зібрала на зустріч послів 58 країн, говорили про гарантії безпеки, говорили про енергетичну безпеку, говорили про те, як відновлювати інфраструктуру. Українська сторона вкотре спробувала донести до послів те, що вони мають донести до своїх урядів», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Україна спробувала донести позицію, що існує лише українська формула миру, а решту пропозицій від інших країн після закінчення війни просто неможливо втілити.

«Всі інші формули миру від Ватикану, Ілона Маска, Туреччини, Бразилії, Мексики, Китаю більше нагадують заморожування конфлікту. А заморожування конфлікту завжди призводить до його відновлення згодом», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів про бездіяльність світу у відповідь на геноцид в Україні з боку рф: «Статут ООН не дотримується».