Про це він розповів на своєму каналі.

«Останнім часом все частіше з'являються якісь різні плани: африканський мирний план, китайський мирний план і таке інше. Тобто йдеться про те, що з'являються плани як завершити цю війну, але не з'являються плани, як розгромити росію», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, швидше за все західні країни побоюються неконтрольованого розвалу російської федерації після війни. Як зазначив Борис Тизенгаузен, це буде розпад не просто держави, а ядерної країни. І буде незрозуміло, хто, в який регіон та скільки забере ядерної зброї.

«Швидше за все буде так: росія розпадається, і грабуватимуть усі, хто тільки може. Тобто неконтрольовано будуть продаватися в тому числі і частини ядерного арсеналу, і ядерних технологій. І це абсолютно реальні побоювання», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів про бездіяльність світу у відповідь на геноцид в Україні з боку рф: «Статут ООН не дотримується».

Також Знай.ua повідомляв, що в кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.