Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, переворот у росії буде ближче до 2024 року або навесні саме через економіку. Як він зазначає, дійсно, у рф є зростання ВВП на 4,9%, але ніхто не питає, звідки це. Принагідно експерт зауважує, що у 2019 році вони виділяли на оборону 38 мільярдів, а вже у 2022 - удвічі більше і буде ще більше.

«Тому це нічого не дає. Я хочу сказати, що стан економіки у росії перебуває там, де дуже темно і дуже неприємно, але вони сподіваються, що там щось побудують усередині. Хай будують, я не заперечую, але сьогодні дефіцит, чого не було 15 років у росії, 3 трильйони рублів, і я впевнений, що це ще не все», - підкреслює Георгій Біркадзе.

До того ж, додає експерт, на 75% економіка рф сьогодні засекречена, вони все секретять, і весь цей час намагалися втримувати рубль, як могли, вливали туди купу грошей, мільярди доларів на це витратили, потім відкривали біржі, і все даремно.

«Тому я впевнений, що обов’язково наприкінці 2023 року, у грудні дефіцит у них буде, коли вони почнуть розподіляти бюджет, десь 5-7 трильйонів рублів, і вони не зможуть, вони включать свій станок, почнуть друкувати гроші, вони вже це роблять, але ще почнуть робити більше. Може, Китай почне їм допомагати друкувати рублі, вони можуть це робити», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, чому на Заході немає такої великої корупції.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи буде пригожин наступним президентом росії.