Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

За словами гостя програми, вона на своїх аукціонах постійно намагаються пропонувати колекціонерам, клієнтам і просто відвідувачам нові нестандартні проєкти. До того ж, додає експерт, вони працюють тільки із колекційними творами і на кожен свій аукціон відбирають сильні колекції, хай це комерційний чи благодійний аукціон, тому що рівень – це визначальний принцип, не має бути ані неякісних товарів, ані підробок.

«Ми експерти у цьому бізнесі, через нас уже пройшли сотні робіт всіх авторів, якими ми займаємося, тому у нас уже натреноване око. Звісно, я консультуюся із багатьма профільними експертами, яким довіряю, а у деяких художниках я вважаю себе великим експертом, тому мені не потрібно навіть когось питати, це більшість авторів чи художників ще у мене питаюся щодо автентичності», - розповідає Михайло Василенко.

Щодо можливості все ж таки попасти на підробку, пояснює він, то у того, хто нічого не робить, нічого і не стається, а головне – це правильно вийти із такої ситуації, якщо вона вже сталася. За словами гостя програми, і у них бували такі випадки, до того же, ще й досить серйозні, але потрібно розібратися і залишитися у гарних стосунках із клієнтом, із колекціонерами.

«Пропонують багато різного, а нам потрібно уже все це відібрати, провести експертизу, оцінити правильно, тобто провести досить велику підготовчу роботу перед тим, як продавати», - підкреслює Михайло Василенко.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончар назвав ключову відмінність між шароварщиною і народною культурою.

Також Знай.ua писав про те, що Артеменко розповіла, як виставки в Європі врятували українські полотна від війни.