Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

А путін уже продумав собі єльцинський відхід? Вони хочуть запустити ось цей сценарій «я устал, я ухожу»?

Тут мені щось інше трошки падає. Мені знову ж таки Башта падає на нього. Не даремно ж розповідають про його хвороби невиліковні. Можливо, це буде продемонстровано як фізичний відхід. Тобто повний крах по Башті. Мені тут не показано смерті. І відразу кажу, що це не так, як Єльцин, якось по-іншому це все буде.

Якусь ми отримаємо інформацію по Дураку. Дурень і Страшний суд. Радше йде мені інформація дійсно про відхід як фізичної особи, пішов, але не тому, що він захворів, можливо, ми почуємо більш вагомі обставини, помер, наприклад.

Оточення путіна готове вже до того, щоб він помер, чи чекають вони його смерті?

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Так. Король помер, хай живе король! І Імператора показує, ілюзорний Імператор, тобто його влада є ілюзорною, і зустрічають нового короля. Так, готові. Воно вже себе пережило, перегоріло, вигорання почалося.

А Білий дім уже домовився з оточенням путіна, що буде після його смерті, чи знайшли вони спільну мову з новим кандидатом?

Так, вони співпрацюють, це взаємна співпраця по Імператриці, і ще Королева мечів, це саме війна і об’єднала цих людей, вони знають хто це буде, який це буде представник, і що вони далі будуть робити. Вісімка пентаклів – це співпраця, це те, що робимо разом.

А чому вони разом не пришвидшать смерть путіна? Чому не прискорюють цю подію? Це ж легко.

Бо раніше закладені якісь гроші. Повішений. Всьому свій час буде. Повинні відбутися якісь певні дії, щось має статися, а тоді буде Башта. І тут мені показано гроші, вкладені якісь гроші, може, він собі купує життя і ці останні місяці на троні.

Як повідомляв Знай.ua, Тиха розповіла про плани окупантів на Луцьк і Тернопіль.

Також Знай.ua писав про те, що Клевер розповіла, чи зіпсують росіяни українцям цьогорічну осінь.