Про це він розповів на каналі «Політика і світ».

«Колись наша доля була визначена на грані двох світів. І ця доля на грані двох світів нас тримає вже століттями. І відповідно в цих умовах пріоритет нашої нації, нашої держави – це, звісно ж, безпека», - повідомив Віктор Рог.

За словами політолога, кожна нація хоче мати свою державу, і для цього вона постійно працює й бореться. Як зазначив Віктор Рог, і коли нарешті нація цю державу здобуває, вона має думати насамперед саме про те, щоб цю державу зберегти й захистити від ворогів.

«Коли ми державу нарешті здобуваємо, то ми маємо насамперед думати не про те, де поставити холодильник чи яким кольором пофарбувати шпалери, а про те, як поставити міцні двері. Якщо будуть міцні двері, тоді ми можемо бути впевнені, що і холодильник буде повний, і шпалери не будуть зідрані, і ніхто ці двері не виб’є», - заявив Віктор Рог.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Віктор Небоженко пояснив, яке головне завдання стоїть перед українською армією після перемоги у війні: «Дуже складна операція».

Також Знай.ua повідомляв, що Ігор Чаленко розповів, як трансформувався наш народ: «Він відчув себе українцем».