Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Я можу сказати, що в Івано-Франківську все не просто, у цьому плані йде війна в ньому, хоча місто знаходиться глибоко в тилу, але ця війна полягає в тому, що місту необхідно якраз насамперед поміняти всі свої старі системи. Показано, що силовики цього міста не можуть, чесно кажучи, виконувати свою роботу з якоїсь причини.

Через те, що, по-перше, вони не мають нормального начальства. Тобто те начальство, яке там є, дуже залежне та обмежене у своїх діях, і так само обмежує своїх підлеглих. Тобто вони могли б, припустимо, навести порядки, але почуваються пов'язаними по руках і ногах. І виникає питання, а чому так, чому люди не можуть виконувати свою роботу, дотримуватися закону, хто їх пов'язав?

Тобто є деякі зовнішні сили, які заважають у цьому місті здійснюватися правосуддю та законній владі. І вплив цих сил дуже великий на силові структури, на правоохоронні органи та на суди.

У суддівській системі цього міста дуже великі зараз бійки, мабуть, з'ясування стосунків, і дуже багато хабарництва, грубо кажучи, без грошей ти до суду не ходи. Розклад показує, що це місто поки що не здобуло головної перемоги над тим, щоб змінити цінності, змінити своє мислення, змінити напрямок своєї діяльності від того, що було, і змінити все.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Василенко розповів, як не провалитися на мистецькому аукціоні.

Також Знай.ua писав про те, що Чаленко розповів як трансформувався наш народ.