Про це він розповів на своєму каналі.

«Нам треба між суспільством і владою, всім державним апаратом і між собою укласти новий суспільний договір, у якому ти будеш розуміти, що, якщо податки сплачують, їх не будуть красти», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, завдяки цьому суспільному договору українці зможуть бути впевненими в тому, що держава буде захищати позицію громадян, яка гарантується Конституцією. Як зазначив Олександр Качура, не повинно бути тиску на підприємництво, держава не повинна посягати на суспільно корисний державний бізнес, який сплачує податки.

«Тобто ці пункти можна продовжувати. І якраз дуже добре, що Президент Зеленський розпочав дискусію про створення доктрини, у якій будуть прописані відповідні пункти. І ми зможемо знайти відповідь на запитання, якою ж має бути країна після завершення цієї війни», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як світ може ліквідувати терористичний режим в рф і відновити територіальну цілісність України.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Хом'як розповів, що не так із українськими елітами і чи є вони взагалі.