Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Був класний приліт у Енергодарі. Наскільки постраждало військове командування окупантів?

Досить добре. Аркан Сонце – це коли все так палає, аж підсмажило. А у тих, хто там поряд, повне божевілля твориться. Вони розуміють, що не втримають. Двійка далі йде, тобто позиція дуже хитка, все-одно їм доведеться звідти піти. Або згорять, або далі будуть смажитися, або ж відхід.

Якими будуть дії окупантів в Енергодарі до кінця місяця? Що вони робитимуть, чого від них чекати?

Те, що їм там прилітатиме, це так. Це не останній удар. Тут, як і на лівому березі (ред. – Херсонщини), спроба залякати населення, спроба нав'язати якусь страшну, негативну картинку, спробу зламати.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Населення в очікуванні просування чи приходу українських сил. Можна сказати, що все за планом в українських Збройних сил, але повільно, Пентаклі – це повільно, не швидко, не ривком, але українські Збройні сили йдуть до своєї мети.

Вони (ред. – росіяни) розуміють, що підуть, це якісь пакості, якісь западлянки, мінування, це щось таке, коли вони йдуть, можуть бути вибухи, це якесь підступне мінування. Тому треба бути дуже уважними всім – це і Енергодар, і інші території, постійно показує, що це таким чином помста, що їм довелося піти.

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як розповів, що не так з українськими елітами і чи є вони взагалі.

Також Знай.ua писав, що Ланг назвала головні проблеми Івано-Франківська.