Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як розповідає журналістка, якщо раніше «Нафтогаз» узяв на себе функції компаній постачальників, як це вже почалося минулого року, то тепер і розподільчі компанії, облгази переходять у його підпорядкування. Тому, пояснює вона, клієнти цих компаній не зможуть передавати показники газових лічильників на старих платформах, «Нафтогаз» назвав нові способи передачі показників.

«Тобто тепер новій правила почали діяти для колишніх клієнтів 6 облгазів, які мешкають у таких областях: Дніпропетровська, Харківська, Кіровоградська, Хмельницька, Івано-Франківська, Миколаївська», - розповідає Катерина Котенкова.

Журналістка повідомляє, що жителі цих областей більше не можуть передавати показники газових лічильників на платформі «104.ua», натомість «Нафтогаз» пропонує інші способи передачі дані газових лічильників: через свій кабінет на «my.gas.ua», через чат-боти у Viber, Telegram, месенджері від Facebook і за допомогою простого sms-повідомлення.

«У повідомленні йдеться, що високий рівень обслуговування клієнтів – це одне з головних завдань «Нафтогазу». Тобто тепер із 28 по 5 число щомісяця передавати спожиті куби блакитного палива можна через повідомлення на номер 4647», - підсумовує Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тиха анонсувала нові удари по Криму і москві.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому у 2008 році Україна не могла вступити в НАТО і ЄС.