Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Зеленський найближчими тижнями пропонуватиме у Верховній Раді прирівняти корупцію до державної зради, але лише на час війни. Сам Президент каже, що така норма не може діяти постійно, але начебто на період воєнного часу це має хоч трохи допомогти стабілізувати ситуацію», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, в Україні необхідно розв’язати проблему з постійними корупційними схемами та крадіжками. Як зазначила Ельвіра Кириленко, наразі невідомо, чи підтримає парламент цю ініціативу, чи ні.

«Якщо закон ухвалять, то відповідальність за корупцію посилиться, це навіть м'яко сказано, тому що за держзраду покарання аж до довічного», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, як змінився український бюджет під час війни: «Удвічі збільшилась видаткова частина».

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній розповів, як провести вибори в Україні наступного року.