Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас запропонували в секторі економіки баланс. Бізнес має сплачувати податки, має терпіти перевірки, має терпіти знущання неефективних державних установ. За це у нас обіцяють домовитися з європейцями щодо найменшого горя для бізнесу у вигляді такого єдиного вікна для перевірок», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, в Україні хочуть всі перевірки сконцентрувати навколо якогось одного органу, але зробити це насправді досить важко. Як зазначив Святослав Дубина, наразі важко уявити, як один орган планує перевіряти і пожежну безпеку, і касову дисципліну, і вивід валюти за кордон, і санітарні умови, і скарги споживачів.

«Як це все буде поєднуватися в одному органі, я просто не уявляю», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Катерина Котенкова розповіла, чи буде індексація пенсії наступного року.

Також Знай.ua повідомляв, що корупцію хочуть прирівняти до держзради: Ельвіра Кириленко розповіла, що зміниться після ухвалення закону.