Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Нацбанк уперше з початку війни змінив правила продажу доларів. На початку війни НБУ запровадив низку валютних обмежень. З квітня 2022 року Нацбанк дозволив банкам продавати готівкову іноземну валюту громадянам, але була проблема з безготівкою», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, вже з 21 липня минулого року Нацбанк дозволив банкам все-таки продавати безготівкову валюту, але сенс був у тому, щоб далі ці гроші покласти на депозит від трьох місяців. Як зазначила Ельвіра Кириленко, внести депозит можна було через «Дію» і зробити це можна досі.

«Але найголовніша зміна відбулася 29 серпня. Нацбанк дозволив банкам продавати безготівкову валюту. Тобто тепер люди, які мають можливість купити долари або євро онлайн, можуть також це зробити. Також збільшили щомісячний ліміт на продаж валюти та розміщення її на депозиті», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, як змінився український бюджет під час війни: «Удвічі збільшилась видаткова частина».

Також Знай.ua повідомляв, що Катерина Котенкова розповіла, чи буде індексація пенсії наступного року.