Про це він розповів на каналі «Політика і світ».

«У нас є ті процеси, які необхідно продовжувати, незалежно від прізвищ очільників цих інституцій, бо ці процеси сформовані суспільством, вони сформовані міжнародними домовленостями, і чимало з цих процесів сьогодні є дуже актуальними», - повідомив Ростислав Карандєєв.

За словами гостя програми, наразі в культурній площині залишається актуальним питання співпраці України з міжнародним товариством на всіх рівнях. Як зазначив Руслан Карандєєв, міжнародний вектор співпраці сьогодні для України – це завдання номер один.

«Будемо відвертими, без допомоги наших партнерів нам не вдалося б сьогодні забезпечувати той опір, який ми чинимо зараз ворогу», - заявив Руслан Карандєєв.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів про тривожні сигнали для української зовнішньої політики: «Невтішні геополітичні тенденції».

Також Знай.ua повідомляв, що надзвичайно швидко може зникнути: політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, що таке незалежність та як її вберегти.