Про це він розповів на своєму каналі.

«Я хочу розповісти про використання у російській пропаганді відомих особистостей. Як це взагалі відбувається чому? Використання відомих людей задля досягнення певних цілей – це, звісно, не новинка. Колись вигадали маркетологи та рекламісти, що відомі люди можуть змусити вас щось робити», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, не даремно відомим людям платять величезні гроші за те, щоб вони рекламували якісь продукти чи послуги. Як зазначив Борис Тизенгаузен, відомі люди, справді, здатні змусити людей щось зробити чи щось купити.

«Тобто відомі люди, яких використовують у рекламі чи пропаганді, - це кумири, яких не потрібно створювати. У росії є безліч всяких акторів, спортсменів різного рівня, і їх використовують у пропаганді. І зараз їх використовують, щоб виправдовувати цю нелюдську війну», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, корупцію хочуть прирівняти до держзради: Ельвіра Кириленко розповіла, що зміниться після ухвалення закону.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував атаку на аеродром у Пскові: «Росіяни зазвичай таким не балуються».