Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Днями Верховна Рада ухвалила законопроект, яким відновила електронне декларування для чиновників, але ми з вами ці декларації, згідно із цим законом, зможемо побачити лише за рік. І, швидше за все, Президент цей законопроект ветує, тому що він абсолютно суперечить запитам МВФ», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, МВФ вимагав, щоб Верховна Рада України проголосувала за законопроект повністю, щоб усі змогли побачити, що там чиновники нажили за півтора роки війни. Як зазначила Ельвіра Кириленко, Верховна Рада цього не зробила, що викликало бурхливу реакцію у суспільстві.

«Ну ви ж (депутати - Ред) знаєте, що все одно цей законопроект повернуть, і вам доведеться проголосувати за нього так, як від вас вимагає МВФ», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Вчителька англійської мови може сісти до в'язниці на 25 років: грала у відеоігри з дітьми, а потім відправляла непристойні фото "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як покарати чоловіків, які втекли від війни за кордон.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, чи відбудуться в Україні вибори наступного року: «Зараз дуже багато дискусій».