Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми бачимо сьогодні біля 300 підозр, ДБР взялося непогано за корупціонерів. Дуже складно побороти корупцію, коли про корупцію кажуть всі, але ніхто не хоче нічого робити. Я вважаю, що сьогодні нам потрібно робити все, щоб здобути перемогу, а потім або паралельно робити все, аби всі ці корупціонери були за ґратами», - міркує Георгій Біркадзе.

Ціна підроблених справок у ВЛК та МСЕК, зазначає він, від 5 до 15 тисяч доларів, і ми маємо розуміти, що сьогодні їх отримали вже не десять тисяч людей, а десятки тисяч. На думку експерт, всіх цих людей, які зробили ці справки або підробили їх, повинні перевірити, от всіх, забрати ці справки і обов’язково зробити так, аби вони зрозуміли, що не мали так чинити.

«Потрібно, щоб закон працював на користь країни і на користь людей, тому тут нічого такого немає, щоб ці люди відповіли за це. Не якимось чином, а щоб ці люди обов’язково відповіли за те, що вони підробили це», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На думку експерта, нам потрібно створити спеціальну базу і внести у неї всіх цих людей, які не повернулися з-за кордону або купили, підробили ці справки, і щоб вони ніколи в житті більше не могли працювати на державних посадах.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, скільки нам обходиться війна щодня і скільки нам допомагає Захід.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому варто позбутися всіх олігархів в Україні.