Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз ми бачимо активну роботу по Запорізькому напрямку. Доля Енергодару і доля Запорізького напрямку до кінця цього місяця? Що чекає ворога в Енергодарі і на Запорізькому напрямку?

Напрямок Енергодара стає активним. Наскільки я розумію, там знову ж якась така історія, що була декілька тижнів назад. Почнуть забирати людей, які керують військовими, якось їх там буде багато будуть знищувати. Така тема. Енергодар у нас стає №1, він зараз активується на цей період.

Якщо ми беремо Запоріжжя, то чи є там просування? Так, вони є, але є конкретно якісь перепони, що не так легко дається. Ми будемо мати дві протилежні інформації, що з одного боку щось стоїть, а десь іде рух. Так що по Запоріжжю суперзапеклі бої, на жаль, тут іще дуже велика кількість втрат.

А в акваторії Чорного моря? Чи почуємо ми про перемоги до кінця місяця? Ми бачимо, що Крим – це просто шалена бавовна зараз. Що буде відбуватися на морі?

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Мені дуже сподобалося це словосполучення «шалена бавовна», я думаю, що вона буде продовжуватися. Там якась сама по собі спецоперація сильна і, окрім того, нам обіцяють по Шістці жезлів знову щось жирненьке. Наскільки я розумію, це якось пов’язано, може, знову із кораблями чи із чимось таким супердорогим. І до нього вже літало, але все не можемо ми якось закрити цю тему, обіцяють, що закриють.

Буданов обіцяв перекрити кисень сухопутному маршруту російської федерації. Чи дійсно вони позбавлять росію можливості сухопутного постачання військової техніки і військових у Крим?

Я впевнена, що це буде. Я думаю, що саме це і виконають. Єдина історія, що ми чекаємо якоїсь конкретної підтримки, щоб це зробити. Щось має зайти таке, що буде рухатись, і ми завдяки чомусь новому це зробимо, бо його поки ще немає. Єдине – там буде аж земля горіти.

Як повідомляв Знай.ua, Шатилович повідомив, що росія і Північна Корея хочуть створити союз на противагу НАТО і ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла про плани росіян знову наступати на Київ.