Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, не варто очікувати якоїсь неймовірної відповіді з боку росії за удар по штабу Чорноморського флоту. Як він стверджує, вони лише продовжуватимуть той терор критичної та цивільної інфраструктури, який почали 24 лютого 2022 року. І, звичайно, додає експерт, росіяни в пабліках кричать про якісь удари по центрах прийняття рішень або навіть по США та Британії.

«Але більшою мірою росія не має якихось інших варіантів, окрім як продовжувати терор, який вони здійснюють уже більше, ніж півтора роки. Я не думаю, що ми екстраординарне та нове щось побачимо у цьому плані, вони просто діятимуть за своїм планом», - констатує Ігор Рейтерович.

Звичайно ж, зазначає експерт, росіяни можуть спробувати щось таке влаштувати нам за цей штаб, зокрема вони ж завдають ударів по наших аеродромах, зокрема на Заході України, досить регулярно вони це роблять. Проте, наголошує політолог, треба розуміти, що ми до цього готові, у нас постійно посилюється ППО, воно досить ефективно діє, ми збиваємо щонайменше 75% ракет, а то й більше, навіть 100%.

«Зрозуміло, що цей рівень готовності у нас досить високий, тим паче, наприклад, якщо ми говоримо про Київ, то об'єкти, які можуть стосуватися політичних, військових рішень, перебувають під захистом. росіяни можуть спробувати, але я думаю, що вони навіть не цього робитимуть з однієї простої причини: їм потрібен хоч якийсь результат, а 100 запустили і 100 збили їх не влаштовує», - пояснює Ігор Рейтерович.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жаліло розповів, чи українська економіка пристосувалася вже до умов війни.

Також Знай.ua писав про те, що Доній попередив про наслідки конфлікту з Польщею через зерно.