Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Зростання тарифів на комунальні послуги в Україні неминуче, а тим паче цього вимагають Сполучені Штати Америки. Виникає запитання, яке діло США до того, скільки українці платять за світло чи за газ. І тут спрацьовує приказка: «Хто платить гроші, той і замовляє музику». У нашому випадку це вартість тарифів», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, США допомагають Україні в боротьбі з ворогом, зокрема надають нам озброєння й фінансову допомогу і обіцяють продовжувати це робити. Але, як зазначив Едуард Гльоза, для цього ми повинні виконати низку умов, серед яких і підвищення тарифів на комунальні послуги.

«А ще міжнародні донори ультимативно рекомендують провести реформи у системі держуправління компаніями, у сфері правосуддя та функціонування антикорупційних органів», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза розповів, які зміни чекають на пенсіонерів в Україні: «Такий підхід має вирівняти розмір виплат».

Також Знай.ua повідомляв, що Ярослав Жаліло розповів, чи пристосувалася українська економіка вже до умов війни.