Про це він розповів на своєму каналі.

«Як зміняться тарифи напередодні опалювального сезону? Усі платитимуть по-різному. Все залежатиме від того, чим ви опалюєтеся, чого у вас більше: газу чи електрики. Власники індивідуальних газових котлів оплачуватимуть газ за вищими тарифами, ніж підприємства теплокомуненерго», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, ще дорожче коштуватиме опалення власникам електричних котлів. Як зазначила Ельвіра Кириленко, «Нафтогаз» залишив тариф на газ 7,96 гривень за кубометр як мінімум до кінця майбутнього опалювального сезону, і цей тариф поки що стабільно тримається.

«Уряд також зобов'язав «Нафтогаз» продавати газ для підприємств комунальної енергетики за тією ж ціною, яка була минулого опалювального сезону, тобто у нас з вами є стабільність хоча б тут. На світло нам тарифи підвищили, а от на газ пощадили, залишили», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ярослав Жаліло розповів, чи українська економіка пристосувалася вже до умов війни.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Гльоза розповів, які зміни чекають на пенсіонерів в Україні: «Такий підхід має вирівняти розмір виплат».