Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Відповідальність тепер за своє життя лежить на людстві. І це нормально. Ключем для подальшого розвитку і для подальшого переходу кожної особи є особиста персональна відповідальність за себе, за обставини свого життя, відповідальність за свою битву добра зі злом, відповідальність за свою перемогу у собі.

Відповідальність і за свій народ, і за свою країну, і за свою планету, і за людство загалом лежить виключно на людях. Це наскільки вони будуть чути, наскільки вони будуть відчувати. Я думав, що кілька років тому був передсвітанок, найхолодніша частина доби. Ні. Дай Боже, щоб він був не попереду, а був тепер.

І кожен із нас переживає певні речі, певне персональне очищення, і поле бою є у кожному серці кожної людини на планеті. Саме тому ця битва дуже важлива. У нас останній шанс не тільки у України. На превеликий жаль, наші можновладці не чують мене, вони не розуміють, що в них останній шанс схаменутися. І у людства останній шанс.

Чи реалізує людство цей шанс, на превеликий жаль, не залежить від дій однієї особи. Це залежить від того, наскільки людство зможе робити свій вибір і брати відповідальність. Але підступ у тому, що, коли ми починаємо говорити про волю, незалежність, свободу, всі плескають у долоньки, а коли каже слово «відповідальність», усі кажуть ні.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ЭVA розповіла, як людина сприймає світ і як може його сприймати.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, куди збираються бити росіяни.