Про це він розповів у своєму блозі.

«росія не здасться, звичайно, росія зараз намагатиметься підім'яти під себе Вірменію. І Пашиняну теж потрібно побажати великих успіхів, адже 5 жовтня у Ґранаді, Іспанії відбудуться переговори між Пашиняном, прем'єр-міністром Вірменії, якщо він витримає і протримається при владі ще, це не так просто, і Алієвим, президентом Азербайджану, і є надія, що вони підпишуть остаточно мирне врегулювання між двома країнами», – попереджає Михайло Шейтельман.

Як розповідає експерт, він дзвонив до Баку і розмовляв з людьми звідти, вони кажуть, що сидять у важкій напрузі, вони поки що не вірять, що все справді вийшло, це здається нереальним, начебто відновлюють свою територіальну цілісність, але все одно побоюються, що росіяни якось зможуть втрутитися, щось зможуть зробити, якось зруйнувати мир, зруйнувати їхню територіальну цілісність.

«Вони, як і раніше, побоюються росії і це справедливо, росія здатна на будь-яку підлість, на будь-яку гидоту, ми це теж повинні розуміти завжди, до останнього. Тобто, коли ми відвойовуватимемо Крим, Донбас, ми повинні розуміти, що, поки ми не закріпили це якимось чином, росія здатна на будь-яку гидоту і підлість, це сутність російської федерації», - попереджає Михайло Шейтельман.

І це, наголошує політтехнолог, розуміють в Азербайджані, тому вони в напруженому очікуванні, чи вийде чи ні, чи вийде справді повністю відновити контроль над усіма територіями і чи вийде те, що вони сьогодні хочуть, - укласти мир.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стефан розповів, які виклики сьогодні стоять перед кожною людиною.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, які інструменти МАГАТЕ може застосувати проти росії.