Про це він розповів на своєму каналі.

«За інформацією, яка в мене на сьогоднішній день є, буде продовжена індексація в наступному році, і більше того, будуть збережені субсидії. А після того, коли були підняти тарифи на електроенергію останніми рішеннями, я думаю, що людей, які захочуть отримати субсидію, які будуть потребувати від держави підтримки, буде більше», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, український уряд повинен підготуватися до цього. Як зазначив Олександр Качура, склалася досить важка ситуація, оскільки тривають інфляційні процеси, попереду непередбачувана зима, бо російські пропагандисти вже заявляють, що будуть атакувати енергетичну інфраструктуру в Україні.

«Але влада повинна бути зараз єдина, і держава має знаходити можливість виконувати свої зобов’язання перед людьми», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ельвіра Кириленко розповіла, як зміняться тарифи на комунальні послуги: «Всі платитимуть по-різному».

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Гльоза розповів про правила нарахування субсидій з жовтня цього року: «На субсидію можуть розраховувати люди, які…».