Про це він розповів на своєму каналі.

«Лукашенко не на жарт злякався одержання ордера від Міжнародного кримінального суду і вигадав черговий хитрий трюк, щоб йому цей ордер не виписали. Над Лукашенком висить реальна загроза, йому вже готують підписання ордера за тією самою статтею, що й у путіна: за незаконну депортацію дітей», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, багато викрадених з окупованих українських територій дітей зараз перебуває на території Білорусі. Як зазначив Борис Тизенгаузен, Лукашенко, щоб спробувати уникнути покарання, вигадав хитрий план і 4 жовтня вирішив організувати візит представників акредитованого у Мінську дипкорпусу.

«Тобто це дипломати, які акредитовані в Білорусі, продовжують там працювати і визнають Лукашенка як легітимно обраного президента. Ось Лукашенко вирішив організувати поїздку і показати, як там вивезені українські діти відпочивають у санаторіях Білорусі», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Гудков пояснив, як усунути путіна: «Око за око».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, як змінилося становище росії у геополітичних розкладах: «Втратила багато ринків».