Про це вона розповіла на своєму каналі.

«У нас у молодшій школі не ставлять оцінки, там просто словами пишуть «відмінно», «добре» чи «задовільно». Але Міносвіти винесло на громадське обговорення ідею про те, щоб деякі предмети взагалі не оцінювалися, а просто також ставилася галочка, що дитина пройшла курс», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, Міністерство освіти пропонує не оцінювати такі уроки, як фізкультура, музика, образотворче мистецтво. Як зазначила Ельвіра Кириленко, це не вимога міністерства, а лише рекомендації, і школи мають право вирішувати самі скасовувати оцінювання чи ні.

«Цю ідею запропонували, щоб позбавити дітей зайвого стресу, а також аргументували це рішення тим, що не всі діти вміють добре малювати, не всі діти вміють співати та розрізняти композиторів на слух», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Романенко пояснив головну цінність нації: «Нам доведеться залучати».

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Глеза пояснив, чому українці мають відмовитися від паперових платіжок: «Дефіцит енергоресурсів змушує замислитися».