Про це він розповів на своєму каналі.

«Вітер змін почався на Заході, поки що не цунамі, але вітерець уже такий помітний. Розпочався етап примусу української влади до боротьби та викорінення корупції всередині української влади. Дуже важкий процес, тому що легко боротися з корупцією десь там, а викорінювати корупцію всередині себе важко», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, на Заході вже говорять про корупцію всередині нашої країни, там довкола цієї проблеми розгортається ціла кампанія. Як зазначив Дмитро Співак, також у США наголошують, що боротьба з корупцією – це головна умова для продовження фінансування та надання допомоги.

«Захід має всю повноту інформації і навіть набагато більше, ніж наші журналісти та розслідувачі. Та й ми з вами знаємо про щоденні корупційні скандали, величезні цифри. Це я все про вітер змін, він змінився з попутного на боковий, який поки що не страшний Україні», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, як Захід планує допомагати Україні: «Вони вигадали нову схему».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, чи далі буде допомога від США: «Ми сьогодні заручники ситуації».