Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Під час війни держава повинна ухвалювати рішення й контролювати будь-які економічні важелі впливу, які можуть бути задіяні під час війни. Тобто всі ці ліберальні кроки України, зокрема Нацбанку чи Кабміну, точно не дадуть позитивних змін для української економіки», - повідомив Олег Попенко.

За словами експерта, лібералізація будь-яких процесів під час війни – це крок назад, який може призвести до погіршення ситуації. Як зазначив Олег Попенко, усі ці зміни, зокрема й ті, що стосуються курсу валют, ляжуть потім на плечі простих українців.

«Для чого це робиться? Як на мене, лібералізація курсу долара призведе до збільшення цін, до інфляції, і в подальшому до збільшення обороту коштів, до виплат, які будуть сплачувати люди, купуючи якісь продукти. І все наче позитивно для бюджету України, але ніхто не думає про те, як ці зміни ляжуть на плечі простих українців», - заявив Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза розповів про правила нарахування субсидій з жовтня цього року: «На субсидію можуть розраховувати люди, які…».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, до чого має підготуватися український народ й уряд взимку: «Влада повинна бути зараз єдина».