Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

За словами художника, він має дві Батьківщини, одна – це Вірменія, друга – Україна. Як зазначає гість програми, він уже як 30 років живе у Києві, має українське громадянство і вважає себе саме українцем, тому брав участь у Євромайдані.

«Я був страшенно побитий, казали, що в мене розбита спина, хребець, руки побиті, пальці поламані, досі ці пальці болять і погано працюють, а я художник, мені треба писати, один палець не рухається, був поламаний, голова була розбито вся», - розповідає Борис Єгіазарян.

Після цього, продовжує художник, він зробив низку заяв на західних каналах, а тоді почалися погрози. За словами гостя програми, коли його не було вдома, до дружини прийшли якісь поліцейські, подивилися картини та сказали: «Ірина Петрівна, дивись, митець був, хай би собі писав, а в яку справу вліз. Шкода. Поставили під загрозу життя чоловіка та своє життя». Тоді, додає художник, один із вірменських послів пропонував вивезти його та його дружину, але вони відмовилися.

«Потім розпочалася активна фаза Майдану. Коли казали, що будуть смерті, я чомусь подумав про мого друга, котрий перший загинув на Майдані – Сергій Нігоян. Ми були великі друзі», - зазначає Борис Єгіазарян.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде" Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рейтерович розповів, чи тепер Словаччина вестиме антиукраїнську політику.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла про шанси та небезпеки для України у жовтні.