Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми не розуміємо для себе, яка в нас фактично має бути військова доктрина, яку ми, українці, хочемо стратегію розвитку України. Ми повинні замислитися про те, що треба робити взагалі в Україні, щоб ми мали якусь доктрину, стратегію перемоги й стратегію розвитку України», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, Захід досить по-різному ставиться до війни і по-різному західні країни бачать закінчення війни, тому ми насамперед повинні розробити стратегію, доктрину нашої перемоги. Як зазначив Святослав Дубина, також нам необхідно думати про те, як вибудувати систему в Україні таким чином, щоб в українців за кордоном було бажання повертатися додому.

«Кабмін уже розробив свою стратегію – Концепт посилення стійкості демократії в Україні. Це як та стратегія, яку запропонував Білий дім стосовно того, як вони бачать стратегію змін України, реформ в обмін на гроші», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Волков розповів, як зберегти українську націю у часи війни: «Від розпорошення до розподілу».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яку заяву Єврокомісія планує зробити щодо України: «ЄС погодиться розпочати переговори».