Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Міністерство оборони України розширило список придатних до військової служби. Таким чином особи, які вважалися до недавніх часів обмежено придатними, тепер будуть призвані на службу. Це не означає, що їх відправлять на передову», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, ті, кому потрібен постійний доступ до ліків, зможуть спокійно служити в тилу. Як зазначив Едуард Гльоза, у Міністерстві оборони зазначають, що в Збройних силах України є різні види військ із різними завданнями й різним рівнем навантаження.

«Тож стан здоров’я кожного призовника тепер розглядатимуть індивідуально та знаходитимуть йому застосування», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, потрібно завдавати ударів: Романенко вказав на точки, де має бити Україна дронами.

Також Знай.ua повідомляв, що ми вже навіть змирилися: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як змінилося ставлення до Криму після 24 лютого.