Про це він розповів на своєму каналі.

«Виникає питання, де українськи план, у нас же навіть не передбачаються якісь плани. У нас залежність, у нас є тільки якісь пропозиції щодо мирного плану. Нам зараз треба вже думати не тільки про те, як ми будемо перемагати, але й що ми будемо будувати після, за що ми власне воюємо», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ми маємо думати про місце України в новому світовому порядку, уже зараз міркувати про те, кому ми будемо потрібні й що ми зможемо запропонувати світу. Як зазначив Олександр Кочетков, у нас немає планів, а є тільки якесь рефлекторне реагування на події.

«Тобто подія відбулася, і ми починаємо сіпатися на всіх рівнях. Це реакція не передбачення, не підготовки до події», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, астрологиня попередила про небезпеку для країн Балтії з боку рф: «Будуть якісь трансформації».

Також Знай.ua повідомляв, що команда Туска навіть більше підтримує вступ України в ЄС, ніж команда Дуди: думка експерта.