Про це він розповів на своєму каналі.

«Що ж путін привіз із зустрічі із Сі Цзіньпіном, про що вони могли говорити? Навіщо взагалі путін їхав? Зрозуміло, що програма максимум була – розширена торгівля з Китаєм, та й трохи обговорити, що там в Україні, що там в Ізраїлі», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, саме Китай та Індія спочатку, коли росія втратила європейські ринки, підтримали російську економіку. Як зазначив Борис Тизенгаузен, і під час цієї зустрічі із Сі Цзіньпіном путін радісно почав розповідати, що торговельний оборот із Китаєм вийде на 200 мільярдів.

«Це пристойна сума, тільки путін забув сказати, що це за торговельний обіг. Це фактично гра в одні ворота. Росія продає Китаю за дуже приємними цінами викопні енергоносії, а Китай завантажує там повністю росію всім від скріпок до автомобілів і телефонів. Величезний ринок збуту виходить», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ігор Туров пояснив, чому Азії вигідний розпад росії: «Це якраз дуже приємна ціль».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман заявив, що Сі призначив путіна любимою дружиною.